Cercetare de marketing - Hotel Ruia

Cercetari de Marketing

Cercetare de marketing - Hotel Ruia

Mesajde simonatocanie » Vin Mar 25, 2011 1:05 pm

Comportamente,atitudini şi opinii ale clienţilor hotelului Ruia din Poiana Braşov cu privire la pachetele turistice oferite de acesta

Din punct de vedere al specialiştilor din domeniul marketingului, produsul turistic ar trebui privit prin prisma satisfacţiilor, experienţei, amintirilor resimţite de consumator în urma consumului turistic . Este cunoscut faptul că un singur serviciu oferit cu o calitate mai slabă afectează întreaga imagine asupra petrecerii vacanţei în hotel. Se cunoaşte şi faptul că un client nemulţumit va spune la încă zece persoane despre acest lucru. De aceea, este foarte important ca produsul turistic să se ridice la niveDin punct de vedere al specialiştilor din domeniul marketingului, produsul turistic ar trebui privit prin prisma satisfacţiilor, experienţei, amintirilor resimţite de consumator în urma consumului turistic . Este cunoscut faptul că un singur serviciu oferit cu o calitate mai slabă afectează întreaga imagine asupra petrecerii vacanţei în hotel .Se cunoaşte şi faptul că un client nemulţumit va spune la încă zece persoane despre acest lucru. De aceea, este foarte important ca produsul turistic să se ridice la nivelul aşteptărilor clienţilor. Un client mulţumit va recomanda hotelul unor potenţiali clienţi şi, foarte probabil, va mai apela la serviciile oferite de hotel.
În această perioadă de criză în care numărul rezervărilor hoteliere au scăzut., conducerea hotelului Ruia este foarte interesată ca toţi clienţii hotelului să plece mulţumiţi.Această cercetare are ca scop principal aflarea perceţiei consumatorului cu privire la pachetele turistice oferite de hotel. Interesul pentru aceasta există deoarece orice decizie de marketing se bazează pe o cercetare de marketing.
Ultima oară modificat de simonatocanie pe Vin Apr 15, 2011 11:31 am, modificat de 10 ori în total.
simonatocanie
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Mar 25, 2011 12:42 pm

Re: Cercetare de marketing Hotel Ruia

Mesajde alina_tecau » Vin Mar 25, 2011 1:14 pm

... oferite de acesta
alina_tecau
 
Mesaje: 67
Membru din: Mie Mar 23, 2011 4:14 pm

Re: Cercetare de marketing - Hotel Ruia

Mesajde simonatocanie » Vin Apr 01, 2011 10:15 am

am modificat introducerea
simonatocanie
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Mar 25, 2011 12:42 pm

Re: Cercetare de marketing - Hotel Ruia

Mesajde alina_tecau » Vin Apr 01, 2011 10:57 am

In introducere trebuie sa subliniezi problema de marketing care a condus spre realizarea cercetarii si beneficiarii acesteia.
alina_tecau
 
Mesaje: 67
Membru din: Mie Mar 23, 2011 4:14 pm


Înapoi la Cercetari de Marketing

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron